11-11-2017: Heren A: Asse Ternat – LSV Basket Landen A 88-89

ASSE-TERNAT  /  LSV BASKET LANDEN A :  88 / 89

Een overwinning die er slechts na verlenging tot stand kwam en hoeft het gezegd dank zij het aanvallen vermogen van een weer schitterende Huynen. Een nochtans gehandicapt Landen – ingevolge de afwezigheid van Xavier Pennemans – bleef goed aanklampen aan een sterk spelende thuisploeg. In het 4de kwart keek LSV zelfs op een 10-punten achterstand maar Huynen werd toen geholpen door een goed ingekomen Ignoul en Diet met een 79/79 eindstand tot gevolg. In de verlenging zorgde Huynen o.m. met twee driepunters dat de eindzege naar Landen ging wat resulteert in een voorlopige 1ste plaats in de rangschikking samen met Opwijk en qua verlieswedstrijden ook GSG Aarschot.

Kwarten = 14/17 – 24/18 – 17/18 – 24/26 – 9/10 – vrijworpen LSV 18/30 (= 60 %) – Asse 24/44 (= 55 %)

Landen = Vandegaer – Wellens – Smets 2 – Huynen 50 (2X3) – Ignoul 7 – Piet Robben 6 – Diet 20 – Syroit.