11-03-2017: Heren A: Overijse – LSV Basket Landen A 64-

BCT OVERIJSE  /  LSV BASKET LANDEN  :   64  /  71

De ploegen bleven aanvankelijk aan elkaar gewaagd maar in het 2de kwart slaagde LSV er in om een kleine voorsprong op te bouwen en de rust in te gaan met een 31/48 voorsprong. Bij Landen dacht iedereen dat de overwinning binnen was. De thuisploeg oordeelde daar evenwel anders over en slaagde er om haar achterstand te herleiden tot 48/54 bij het einde van het 3de kwart. Overijse ging in het laatste kwart op zijn elan wat resulteerde in een 61/60 stand. Het liet toen een aantal vrijworpen liggen terwijl LSV in een prangend wedstrijdeinde dit wel deed en de overwinning mee naar Landen kon nemen.

Kwarten = 19/21 – 12/24 – 17/9 – 16/17 – vrijworpen LSV 26/40 – Overijse 12/17

Landen = Poffé 5 (1X3) – Wellens 1 – Robben 2 – Van Ceulebroeck – Huynen 28 (3X2) – Gemoets – N’Dayishiniye – Remy Penneman 15 (1X3) – Xavier Penneman 20