20-08-2017: Heren A en Heren B

BEKER VAN VLAANDEREN

BLUE ROCKS RONSE-KLUISBERGEN  /  LSV BASKET LANDEN A  :  77 / 56

Tegen deze ploeg uit 1ste  Landelijke kon onze ploeg drie kwarten lang aanklampen en dit niettegenstaande een aantal spelers van Landen duidelijk onder hun mogelijkheden acteerden. Het verschil lag hem voornamelijk in de snelheid van uitvoering en de driepunten (1 LSV – 6 Ronse) In het laatste kwart, en dan voornamelijk de laatste drie minuten, kon de thuisploeg bij een 58/49-stand een duidelijke kloof slaan.

Kwarten = 17/23 – 20/8 – 10/10 – 30/15 – vrijworpen LSV  18/31 – Ronse 22/36

Landen = Voorgift 10 -Wellens 2 – Robben – Huynen 21 – Van Ceulebroeck 1 – Ignoul 6 (1X3) – Diet 8 – Penneman 6 – Beckers 2

LSV BASKET LANDEN A  / SINT TRUIDEN BB A : 65 / 102

Gestart met een voorgift van 5 punten kon de thuisploeg lange tijd met de bezoekers gelijke tred houden. STBB leverde in dit 1ste kwart evenwel zijn sterkste kwart af waardoor het dan toch aan de leiding kwam. LSV bleef in het 2de kwart naar de goede richting zoeken terwijl de Truienaars rustig de wedstrijd bleven domineren. In de 2de helft van deze wedstrijd lukte het beter bij Landen maar slaagde er evenwel niet in om de opgelopen achterstand weg te werken. Via 11 driepunters (tegen slechts 3 voor Landen) bleef STBB deze wedstrijd te beheersen.

Kwarten = 26/32 – 8/21 – 18/24 – 13/25 – vrijworpen Landen 13/18 – STBB 15/23

Landen = Poffé 3 (1X3) – Wellens – Robben 7 – Huynen 18 – Van Ceulebroeck 2 – Ignoul 3 – Smets 4 – Diet 20 (2X3) – Beckers 2

LSV BASKET LANDEN B  /  BASKET LUMMEN A :  36  /  72

Lummen, een 1ste provincialer, nam de wedstrijd onmiddellijk in handen en behield 4 kwarten lang het overwicht in deze wedstrijd. Bij de thuisploeg bleek alleen Roosen in staat om enig weerwerk te bieden en zochten alle andere spelers nog duidelijk naar hun beste forme.