18-11-2017: Heren B: LSV Basket Landen – Leuven Bears 56-62

LSV BASKET B  /  S.A. LEUVEN BEARS D : 56 / 62

Een wedstrijd die, met het oog op het behoud in 2de provinciaal best zou gewonnen worden, heeft onze B ploeg gefaald in haar opzet. Een jammerlijke start heeft dit falen in de hand gewerkt. De Bears slaagden er inderdaad in om, via een paar driepunters, het 1ste kwart af te sluiten met een kleine bonus. Deze achterstand kon, ondanks het aandringen van Poffé en Laermans, niet meer weggewerkt worden. Bij de thuisploeg waren een aantal spelers niet in staat om hun normaal aanvallend vermogen aan te wenden. Behalve in het 3de kwart beheerste Leuven rustig de wedstrijd.

Kwarten = 10/18 – 13/15 – 20/16 – 13/13 – Vrijworpen LSV 12/15 – Bears 8/20

Landen = Poffé 19 (1 X3) – Vandegaer  J. 3 (1X3) – Veirman 7 – Robben J. – Manghelinckx 2 – Ignoul – Mawet – Syroit 2 – Roosen 9 – Laermans 14.