17-12-2016: Heren A: LSV Basket Landen A – Zemst 92-89

LSV BASKET LANDEN A  –  BASKET GROOT ZEMST A  :  92  / 89

Dat Zemst met ambitie naar Landen was afgezakt liet het onmiddellijk blijken en nam een kleine voorsprong bij de rust (34/38); Deze achterstand werd in het begin van het 3de kwart door de thuisploeg weggewerkt via 3 tegenaanvallen. In een bloedstollend vervolg gaven de ploegen aan elkaar niets toe en niettegenstaande Zemst met slechts 4 spelers eindigde slaagde het er in om een verlenging af te dwingen (70/70). Dit was er evenwel te veel aan en zowel Huynen als Penneman konden uiteindelijk de winst in Landen houden.

Kwarten = 14/18 – 19/20 – 26/21 – 20/20 en 13/10 – Vrijworpen LSV 25/39 – Zemst 28/42

Landen = Poffé 12 (1X3) – Bram Vandegaer 2 – Veirman – Robben 2 – Huynen 33 (1X3) – Van Ceulebroeck 1 – Ignoul 2 – Manghelinckx 3 –Penneman 37