10-10-2021: U21J A – Juniors

HOME VISIT SCORE
Hades Kiewit BBC A LSV Basket Landen A 63 – 71

Door vele afwezigheden werd deze wedstrijd maar met zes spelers van Landen aangevat.
De spelers beseften dat ze goed uit de startblokken moesten komen…

De eerste minuten van de wedstrijd verliepen moeizaam.
Een gebrek aan focus en communicatie bij het verdedigen alsook het missen van verschillende lay ups lagen aan de basis van de 19-14 eindstand na het eerste kwart in het voordeel van Hades.

De spelers herpakten zich formidabel in het tweede kwart.
Landen schakelde om naar een zone defense en hiertegen hadden de spelers van Hades geen antwoord.
De lay ups en vrijworpen werden dit kwart vlot gescoord.
Hierdoor hadden de Landenaren een comfortabele voorsprong van 12 punten aan de rust: 23-35.

In de tweede helft kwam er lichte druk van Hades, maar werd er op een volwassen manier uitgespeeld.
Het was een puike teamprestatie met zes spelers die alles gegeven hebben in offense en in defense.
Nog een knappe voetnoot waren de vrijworpen.
De jongens scoorden 13 van hun 14 gekregen vrijworpen.
Uiteindelijke werd de sportieve wedstrijd afgefloten met een 63-71 als eindstand.

Kwarten: 19/14 – 4/21 – 19/17 – 21/19
Vrijworpen + DriepuntersKiewit: 6/11 + 0 – Landen: 14/16 + 6
Landen: Anton Vanrusselt 33 (2 x 3) – Ilias Abaechin Temsamani (CAP) 19 (1 x 3)– Arne Lesuisse 10 (2 x 3) – Jesse Bosman 5 (1 x 3) – Marijn Grymonprez 2 – Jerbe Willems 2
Coach: David Wellens