09-09-2017: Heren A: LSV Basket Landen A – Leuven Bears: 86-79

LSV BASKET LANDEN A  / S.A. LEUVEN  BEARS C :  86 / 79

Tegen een zeer sterk Leuven hebben onze jongen hun prestatie van vorige week kunnen bevestigen. De Bears openden goed en konden bij het eind van het 1ste kwart 4 punten voorsprong opbouwen waarvan zij bij de rust nog 2 punten over hielden (40/42). In het 3de kwart kon een fysiek sterkere thuisploeg de achterstand ombuigen in een kleine voorsprong (63/60). Het uitvallen van Diet strooide enige twijfel en de Bears slaagden erin om de score in evenwicht te brengen (75/75), maar de eindspurt van LSV was beter en nam alle twijfel weg.

Kwarten = 16/20 – 24/22 – 23/18 – 23/19 – Vrijworpen LSV 20/28 – Bears 23/31 – Driepunten LSV 4 – Bears 2

Landen = Vandegaer 5 (1X3) – Wellens 3 – Smets – Huynen 30 (1X3) – Van Ceulebroeck 4 – Robben 2 – Diet 11 – Penneman 23 – Beckers 10 (2X3)