05-08-2017: Heren A : LSV Basket Landen A – Lubbeek A : 75-79

LSV BASKET LANDEN A  /  LUBBEEK A : 75 / 79

Deze wedstrijd volgde op een zware stage die zwaar doorwoog op de prestaties van de thuisspelers. Het was dan ook niet verwonderlijk dat LSV bij het eind van het 1ste kwart reeds op een achterstand werd gespeeld. De coach experimenteerde bovendien op de ploegopstelling. In het 2de kwart kon de thuisploeg een gedeelte van zijn achtertand goedmaken; in het 3de kwart daarentegen kon Lubbeek opnieuw zijn voorsprong opdrijven en werd een zware nederlaag reeds verwacht. Het wedstrijdeinde was evenwel volledig voor de thuisploeg waardoor op 39” einde de stand 75/76 was. LSV miste toen twee vrijworpen terwijl Lummen onmiddellijk scoorde en de eindstand vastlegde

Kwarten = 17/26 – 21/17 – 17/24 – 20/13 – vrijworpen LSV 17/23    LUBBEEK  11/18

Landen = Wellens 6 – Robben – Huynen 25 (1X3) – Van Ceulebroeck 4 – Ignoul – Smets 2– Diet 17 (1X3) – Xavier Penneman 14 en Beckers 10 (2X3).