03-12-2016: Heren A: LSV Basket Landen A – Vilvoorde 69-80

LSV BASKET LANDEN A  / BAVI VILVOORDE B  :  69  /  80

Tegen co-leider Bavi blies de thuisploeg andermaal koud en warm; een fenomeen dat toe te schrijven is aan gebrek van rotatiemogelijkheden. In zijn laatste zes wedstrijden ontbrak, om de een of andere reden, telkens minstens één basisspeler en dat was uiteraard van groot belang op de uitslagen. LSV kon in het 1ste kwart  een kleine voorsprong opbouwen die in het 2de kwart  werd omgezet in een achterstand van 15 punten. Wedstrijd gespeeld ? Neen want op karakter naderde Landen opnieuw tot op enkele punten van Bavi. In het 4de kwart kon het zelfs tot op één puntje naderen (65/66 en 67/68) maar het kwam er niet toe om de leiding over te nemen en in de slotminuten kon Bavi via twee driepunters en vier vrijworpen, de zege vrij stellen.

Kwarten = 24/20 – 10/29 – 22/11 – 13/19 – Vrijworpen Landen = 19/25 – Bavi 7/15 – 3-punt verhouding 4 voor LSV en 11 voor Bavi.

Landen = Poffé 11 (2X3) – Vandegaer Bram 8 (2X3) – Veirman – Robben 2 – Huynen 23 – Ignoul – Penneman 25