30-07-2020: Update Coronavirus

Na de Nationale Veiligheidsraad van 27 juli 2020 hebben de basketbalfederaties AWBB, Basketball Belgium en Basketbal Vlaanderen overlegd en beslist om uitsluitend in veilige omstandigheden te sporten en een coherente aanpak voor alle actoren van de Belgische basketbalgemeenschap uit te werken.

Het volgende werd beslist:

  • Tot en met 30 augustus 2020 worden alle wedstrijden opgeschort. Dit wil zeggen dat ook onze trainingen ten vroegste kunnen starten op 01/09/2020.
  • De competitie zal ten vroegste starten in het weekend van 2 – 4 oktober 2020 (zo kan er een voorbereidingsperiode van minimum 4 weken gegarandeerd worden).

Voor meer info of eventuele wijzigingen kan u steeds terecht op onze website: www.basketlanden.be

Het bestuur doet al het mogelijke om alles in goede banen te leiden. Indien er mensen zijn die al medische attesten hebben mogen zij ons deze per e-mail bezorgen: basketlanden@gmail.com.

Tevens willen wij er als sportvereniging nog op wijzen dat sporten indoor in groep afgeraden wordt, maar er is niets dat zegt dat we individueel niet kunnen trainen of aan onze conditie werken.

Vandaar dat we u nog even willen mee geven dat u op youtube oefeningen kan vinden (vb: individual basketball ball handling drills). Indien u oefeningen uitvoert mag u ons hier zeker een filmpje van bezorgen of dit posten op onze facebookpagina.

En een beetje lopen nu en dan kan alleen maar een positief effect hebben op de conditie.

Hopelijk tot binnenkort, en stay safe!

Begin met Chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen we je van dienst zijn?