29-08-2021: HSE A – Seniors (Oefenwedstrijd)

HOME VISIT SCORE
LSV Basket Landen A BC Tilff A 81 – 70

In het 1ste kwart verzuimde Landen de opgelopen voorsprong te verzilveren en daarvan profiteerde Tilff om van 12/4 de score te herleiden tot 18/18.
Uitstel betekende evenwel geen afstel want in het 2de kwart liep de thuisploeg uit tot 51/38.
Aangenomen mag dat het hier zijn beste kwart, van de tot op heden gespeelde wedstrijden afleverde.
Deze voorsprong kon Landen evenwel niet bestendigen, de concentratie was volledig zoek en daarvan profiteerde Tilff om zowel in het 3de als in het 4de kwart de opgelopen achterstand te milderen.
Hun opgelopen achterstand bleek evenwel te groot om in een overwinning om te zetten.
Dat Landen er duidelijk op vooruitgaat blijkt enerzijds uit het beter omzetten van zijn vrijworpen  maar vooral uit het lukken van zijn driepuntpogingen.
(JYMX)

Kwarten: 19/19 – 33/10 – 16/24 – 14/18
Vrijworpen + Driepunters: Landen 8/9 +10 – Tilff 10/20 +2
Landen: Aumory Guillaume 16 (4 x 3) – Mike Diet 16 (3 x 3) – Xavier Penneman 11 – Remy Penneman 10 – Anton Van Russelt 7 (1 x 3) – Sela Issiyo-Lilongo 7 – Ilias Abaechin 5 (1 x 3) – David Wellens 4 – Carmelo Bongiorno 3 (1 x 3) – Ayrton Van Ceulebroeck 2
Coach: Stefan klinkers