17-03-2018: Heren A: LSV Basket Landen A – Asse Ternat 92-88

Landen A – Asse Ternat  92-88

Een wedstrijd met twee gewaagde ploegen mondde uit in een verlenging. Daarin wist Landen, niettegenstaande het zijn topscoorder uit deze wedstrijd reeds in het 4de kwart zag uivallen met vijf fouten, uiteindelijk de winst vast te leggen. Landen kon reeds bij het eind van het 1ste kwart een kleine voorsprong nemen maar moest in het 2de kwart toezien dat Asse de achterstand volledig wegwerkte en met het kleinste verschil de tweede helft aanvatte (41-42). Eenzelfde beeld in de 2de helft wat uiteindelijk resulteerde in een gelijke stand bij het einde van de wedstrijd (84-84). In de verlenging kon Landen aan het langste eind trekken en de punten thuishouden.

Landen:  Vandegaer 3(1×3) – Wellens 5(1×3) – Smets 2 – Huynen 22(3×3) – Van Ceulebroeck 2 – Robben 5 – Diet 29(4×3) – Penneman 24 – Beckers