11-08-2018: Heren A: Bekerwedstrijd: LSV Basket Landen A – BC Maasmechelen 81-75

LSV BASKET LANDEN A / BC MAASMECHELEN A :  81 / 75

Twee aan elkaar gewaagde ploegen hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt. De score bij het eind van de normale wedstrijd eindigde dan ook onbeslist op 65/65. Dat beide ploegen elk twee kwarten voor hun rekening konden nemen was dan ook vanzelfsprekend. Even zag het er nochtans naar uit dat de bezoekers met de overwinning naar huis zouden terugkeren. In het 4de kwart nam Maasmechelen een kleine voorsprong (54/61) maar nieuwkomer Bongiorno kon met 9 opeenvolgende punten – waaronder een driepunter  LSV terugbrengen tot 63/63 op 36” van het einde. De Limburgers namen opnieuw voorsprong via 2 omgezette vrijworpen terwijl Landen op het eindsignaal eveneens naar de vrijlijn mocht waar Diet de eindscore vastlegde. In de verlenging kwam het reboundoverwicht van Diet en Penneman uitdrukkelijk naar voren en daar hadden de bezoekers geen passend antwoord meer op.

Kwarten = 16/15 -12/14 -19/15 – 18/21 en 16/10;. Vrijworpen LSV 24/46 – Maasm. 28/33

Landen = Rousseau 6 – Bongiorno 20 (1X3) – Wellens 4 – Huynen 11 – Van Ceulebroeck 7 – Balieu –