10-03-2018: Jeugdwedstrijden LSV Basket Landen

U 16  LSV BASKET LANDEN / BOORTMEERBEEK BULLDOGS : 50 / 59

Onze U 16 slagen er maar niet in om een overwinning in deze tweede ronde binnen te rijven. Toegegeven dat het hier ook tegen al de beste ploegen uit de provincie gaat en dat er in deze ploeg slechts één tweedejaars miniem deel uitmaakt van deze ploeg waardoor zij fysiek telkens iets moeten onderdoen. Zoals u uit de uitslagen van de kwarten kunt vaststellen liggen wij nochtans niet onder in het wedstrijdbeeld maar een overwinning blijft uit… Ook tegen Boortmeerbeek kwamen zij in elk kwart een klein beetje te kort.

Kwarten = 12/13 – 13/16 – 13/13 – 12/17 – vrijworpen LSV 8/17 – Bulldogs 9/26

Landen = Bosmans 11 – VDMijnsbruggen 8 (1X3) – Poelmans 2 – Abaechim 3 – Wesolowski 5 – Willems 4 – Goven – Van Lombeek  – Ledoux 14

U 14 LSV BASKET LANDEN  /  BC ASSE TERNAT  :  72 / 55

Overtuigende overwinning van onze pupillen die aanvallend – met vier spelers in de dubbele cijfers – duidelijk de betere waren maar de overwinning toch via een goede verdediging wisten vast te leggen. Kortom een overwinning die vertrouwen schenkt voor de toekomst.

Kwarten = 17/13 – 21/11 – 15/17 – 19/14 – vrijworpen LSV 6/13 – Asse-Ternat 7/20

Landen = Mirzojan 2 – Wauters – Degezelle 10 – Wesolowski 10 (2X3) – Collette 4 – Spelmans 1 – Ntumba – Jaros 6 – Rossi 17 – VDMijnsbruggen 22

U12  LSV BASKET LANDEN M  /  BC GRIMBERGEN M :  93 / 24

Deze confrontatie tussen twee volledige meisjesploegen is duidelijk, zelfs met zware cijfers, in het voordeel van Landen uitgedraaid. Zelfs na een aarzelend begin bleek al gauw dat Landen te sterk was voor dit Grimbergen. Zij handhaven zich dan ook op een mooie derde plaats in de voorlopige rangschikking.

Kwarten = 17/2 – 26/11 – 23/6 – 28/5 – Vrijworpen LSV 9/14 – Grimbergen 2/16

Landen = Quintens – Alaerts  – Wauters  – Feier  – Olenga  – Manghelinckx  – Meyers – Voos – Rossi

U 12  BASKET LANDEN A  /  S.A. LEUVEN BEARS : 44 / 61

Onze jongens benjamins hebben prachtige overwinning uit de heenwedstrijd tegen Bears Leuven, niet kunnen bevestigen. Vooral in de 1ste helft van deze wedstrijd moesten gaven zij de winst reeds uit handen.
In de 2de speelheft boden zij  beter weerwerk maar de opgelopen achterstand was te groot om nog op de eindzege aanspraak te kunnen maken.

Kwarten : 6/13 – 122/20 – 14/14 – 12/14 – Vrijworpen LSV 0/4 – Bears 3/10

Landen = Graindor – Coart – Chantraine – Quintin – Sterkendries – Thomas – Voos – Florquin –Hombroux