07-09-2017: Heren A: Aarschot – LSV Basket Landen A 69-58

GSG AARSCHOT B  /  LSV BASKET LANDEN A :  69  /  58

Een wedstrijd die op een lullige wijze in het laatste kwart uit handen wordt gegeven. De oorzaak daarvan ligt hoofdzakelijk in het feit dat speler Huynen in het 3de kwart met twee onterechte fouten wordt opgezadeld waardoor het spelbeeld voor LSV volledig lam valt. De start van deze wedstrijd was voor de thuisploeg maar in het 2de kwart slaagde Landen er in om een kleine voorsprong op te bouwen wat resuleerde in een 32/38 ruststand. In het 3de kwart bleven de ploegen aan elkaar gewaagd. Aarschot aanvaarde het geschenk van de refs meet beide handen en via een 21/5 werd de eindscore vastgelegd.

Kwarten = 20/16 – 12/22 – 15/15 – 21/5 – vrijworpen LSV 16/23 – GSG  12/22

Landen = Vandegaer 3 (1X3) – Wellens 4 – Smets 3 – Huynen 13 – Robben 2 – Diet 11 – Penneman 13 – Beckers 9 (3X3)